Hovenier Direct offertes vergelijken

 
 

Tuinaanleg

Door een nette en verzorgde tuin aan te leggen, zorgt u ervoor dat uw woning meteen opvalt. Uw tuin bepaalt voor een groot gedeelte het aanzicht van uw woning. Dit kan erg voordelig zijn indien u uw woning wilt verkopen. Het is een investering, maar een tuin die professioneel is aangelegd is schitterend en zal uw woning in waarde doen stijgen. Als u een specialist inzet voor tuinaanleg, bent u gegarandeerd van vakmanschap en duurzaamheid. Uw tuin zal elk jaargetijde mooi blijven, als er gebruik wordt gemaakt van producten met een hoge kwaliteit. Het is niet nodig om altijd voor een complete renovatie te kiezen. Door kleine aanpassingen te maken, is het ook mogelijk om veel verschil te maken.

Voordeel tuinaanleg

Er wordt meestal een ontwerp gemaakt voor uw tuin. Met een ontwerp schept u duidelijkheid en komt u niet voor verassingen te staan. Er worden de nodige voorbereidingen getroffen en een professionele hovenier neemt de tijd om het ontwerp door te nemen en indien nodig met u te bespreken. Dit plan zal worden gevolgd tijdens het aanleggen.

Kennis

Hoveniers hebben veel kennis over planten, zij weten welke planten het beste bij elkaar geplaatst kunnen worden en wanneer elke soort bloeit. Dit is van belang als u een tuin wilt waar u het gehele jaar plezier van hebt. Zij zijn ervaren met het ontwerpen van tuinen en vertellen u wat er nodig is om de uitstraling te verkrijgen waar u naar op zoek bent. Het is belangrijk om planten, het hekwerk en terras goed op elkaar te laten aansluiten. Op deze manier zult u het meest genieten van uw tuin, omdat alles één geheel vormt.

Kosten tuinaanleg

Het hangt van het materiaal af dat u kiest hoeveel u kwijt zult zijn aan tuinaanleg. Een terras van steen kost meer dan een grasveld aanleggen. Gemiddeld zal tuinaanleg u tussen de €50 en €100 voor elke m2 kosten. In het bedrag zijn de kosten opgenomen van het materiaal en de arbeidsuren.

Tuinaanleg in fases

Tuinaanleg lijkt op het eerste gezicht makkelijk, maar is echt een vak apart. Voor de aanleg van een tuin die elk seizoen mooi blijft en waarvan u nog lang zal genieten is het verstandig om een ervaren hovenier in te zetten.

  • Inmeten
  • Grondwerk
  • Straatwerk en tuinafscheiding
  • Beplanting en gras

Wanneer tuin aanleggen?

Een hoveniersbedrijf kan uw tuin op elk moment van het jaar aanleggen. Door uw tuinaanleg in de herfst of winter te laten doen, kunt u het drukke seizoen voor zijn. De hoveniersbedrijven hebben in het voorjaar de drukste tijden. Tuinaanleg is niet gebonden aan een seizoen, maar er kan alleen niet op een bevroren ondergrond worden gewerkt. Een hovenier is in te schakelen voor tuinaanleg en het ontwerp en onderhoud. Uw tuin zal met de juiste werkwijze en afwerking nog lang in perfecte staat blijven.

Offerte tuinaanleg

Bespaar tot wel 40% op de hovenierskosten door een aantal offertes aan te vragen. Wilt u uw tuinaanleg overlaten aan een professional? Dan raden wij u aan om een enkele offertes naast elkaar te leggen. U krijgt op deze manier een goed beeld van wat er aangeboden wordt. Een juiste keuze maken wordt zo veel eenvoudiger.

Offerte aanvragen


 

Comments are closed.

https://www.hovenier-direct.nl/wp-admin/post.php?post=639&action=edit#misc